Αρκετοί βομβιστές αυτοκτονίας σκότωσαν έξι ανθρώπους και τραυμάτισαν άλλους 19 σε επίθεση που πραγματοποίησαν σε χωριό κοντά στα σύνορα με τη Συρία, μεταδίδει το τηλεοπτικό κανάλι al-Manar της οργάνωσης Χεζμπολάχ.
Μεταξύ των τραυματιών είναι και τρεις στρατιώτες του Λιβάνου, ενώ η επίθεση έγινε στο χωριό Καα, σύμφωνα με το ραδιόφωνο, «Η Φωνή του Λιβάνου».
Η βομβιστική επίθεση έγινε στις τέσσερις το πρωί τοπική ώρα, ενώ τα θύματα είναι πολίτες.
Η τηλεόραση είχε αρχικά μεταδώσει ότι η επίθεση έγινε από δύο βομβιστές, ενώ αργότερα μετέδωσε ότι ήταν περισσότεροι.
Ο Λίβανος βρίσκεται συχνά στο στόχαστρο βομβιστικών επιθέσεων, που συνδέονται με τον πεντάχρονο πόλεμο στη Συρία, όπου η σιιτική οργάνωση Χεζμπολάχ μάχεται στο πλευρό του προέδρου Μπασάρ αλ-Άσαντ.



![Ουκρανία: Ένοπλος άνοιξε πυρ σε σούπερ μάρκετ στο Κίεβο – 5 νεκροί και 10 τραυματίες – Νεκρός ο δράστης [Βίντεο]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2026/04/kievo-epithesi-nekroi-150x150-jpg.webp)