Αθήνα Καιρός
ΕΚΤΑΚΤΟ: Πυροβολισμοί στον Κολωνό: Ένας τραυματίας εντοπίστηκε μέσα σε αυτοκίνητο

Κατηγορούμενος τζιχαντιστής βρέθηκε απαγχονισμένος στο κελί του

www.eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
Κατηγορούμενος τζιχαντιστής βρέθηκε απαγχονισμένος στο κελί του

Ένας Σύρος για τον οποίο υπήρχαν υποψίες ότι πολέμησε στις γραμμές του Μετώπου Αλ Νόσρα (πρώην παρακλάδι της Αλ Κάιντα στη Συρία) και είχε φυλακιστεί στη Γερμανία, βρέθηκε απαγχονισμένος στο κελί του, όπως έγινε γνωστό από δικαστικές πηγές.

Ο 40χρονος Αμπντάλα Κ. βρέθηκε νεκρός στο κελί του, στις φυλακές του Αμβούργου, κατά τη διάρκεια ενός ελέγχου, τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα.

Όπως μετέδωσε το AFP, ο κρατούμενος, που δεν είχε δώσει κανένα σημάδι στις αρχές ότι θα μπορούσε να βάλει τέλος στη ζωή του, είχε προφυλακιστεί φέτος τον Ιούνιο. Οι γερμανικές αρχές πίστευαν ότι είχε ενταχθεί το 2012 στο Μέτωπο Αλ Νόσρα και πολέμησε στη Συρία. Ενδέχεται επίσης να είχε αναλάβει ρόλο οδηγού και να εκτελούσε παρακολουθήσεις για λογαριασμό αυτής της οργάνωσης.

Τον Οκτώβριο του 2012 ένας άλλος ύποπτος για τρομοκρατία, ο Τζάμπερ Αλ Μπακρ, 22 ετών, αυτοκτόνησε μέσα στο κελί του σε φυλακή της Λειψίας. Είχε συλληφθεί με την κατηγορία ότι σχεδίαζε μια επίθεση με εκρηκτικά εναντίον του αεροδρομίου του Βερολίνου.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]