Αναστασιάδης: Οι συζητήσεις με τον Ακιντζί θα είναι πρακτικές

eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
Αναστασιάδης: Οι συζητήσεις με τον Ακιντζί θα είναι πρακτικές

Την πεποίθηση ότι με την μεθοδολογία για τις διαπραγματεύσεις που συμφωνήθηκε την Τετάρτη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Μουσταφά Ακιντζί, μπορεί να επιτευχθεί μεγαλύτερη πρόοδος μέσα στους προσεχείς μήνες, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Κύπρου, Ν. Αναστασιάδης.

Αυτό, συνέχισε, οφείλεται στο γεγονός ότι αποφασίστηκε να εντατικοποιηθεί η διαδικασία, με συναντήσεις δύο φορές την εβδομάδα και τη δημιουργία εννέα θεματικών ομάδων, η κάθε μια εκ των οποίων θα συζητείται στη διάρκεια των συναντήσεων. «Ως εκ τούτου, οι συζητήσεις μας θα είναι στοχευμένες ώστε να έχουν αποτελέσματα, θα είναι πρακτικές και όχι θεωρητικές», ανέφερε.

Ο πρόεδρος Αναστασιάδης δήλωσε, ότι για να είναι εφικτή η λύση εντός του 2016, θα πρέπει οι δυο πλευρές να συμμετάσχουν με σοβαρότητα και να υποβάλουν εποικοδομητικές προτάσεις για όλα τα εκκρεμούντα ζητήματα και να αποφύγουν ενέργειες, οι οποίες θα θέσουν σε κίνδυνο την εμπιστοσύνη.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version