Η κωμική σειρά του MEGA, Έχω παιδιά, αποχαιρετά το τηλεοπτικό κοινό με το τελευταίο επεισόδιο απόψε στις 20:50. Στο φινάλε του σίριαλ, ο Μιχάλης και η Σάρα καταστρώνουν τα μεγάλα σχέδια της οικογένειας για το καλοκαίρι.
Μπορεί η οικογένεια Πολίτη να ετοιμάζεται να πατήσει το «off» στο τηλεκοντρόλ, όμως το «Έχω παιδιά» θα συνεχίσει να αποτελεί την τηλεοπτική απόδειξη πως η πραγματική ζωή κρύβει πάντα το πιο πηγαίο, αβίαστο και σπαρταριστό χιούμορ.
Τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο: Η Σάρα και ο Μιχάλης παίρνουν μία πολύ μεγάλη απόφαση για το πώς θα περάσουν το φετινό καλοκαίρι, μία απόφαση που διευκολύνθηκε μέσα από τις συζητήσεις τους με την οικογένεια και τους φίλους τους.
Οριστικό τέλος για σειρά του MEGA
Πώς είναι να μεγαλώνεις παιδιά στην Αθήνα του σήμερα; Υπάρχει εγχειρίδιο καλού γονιού; Η Σάρα και ο Μιχάλης «Έχουν παιδιά» και πλέον η ζωή τους ως ζευγάρι βρίσκεται σε… άλλη διάσταση. Η καθημερινότητα τους προσγειώνεται από το ροζ συννεφάκι σε μια ξεκαρδιστική «συνωμοσία», όπου η καθημερινή ρουτίνα γίνεται περιπέτεια. Το περιβάλλον του ζευγαριού προσαρμόζεται στις νέες συνθήκες και όλα μαζί φτιάχνουν τη ζωή «με παιδιά». Μια ζωή γεμάτη απρόοπτα, εκρηκτικές καταστάσεις και πολύ γέλιο. Η κωμωδία θα καταρρίψει τους μύθους του υποδειγματικού γονέα, ιδανικού συζύγου, επιτυχημένης καριέρας και τέλειας οικογένειας.
Ευγενία Σαμαρά, Βασίλης Μαυρογεωργίου, Μπέσσυ Μάλφα, Αθηνά Οικονομάκου, Νικόλας Παπαδομιχελάκης, Λάμπρος Φισφής, Μάκης Παπασημακόπουλος, Ανθή Ευστρατιάδου, Θεανώ Κλάδη, Γιάννης Τσουμαράκης, αποτέλεσαν το βασικό καστ.

