Όπως αποτυπώνεται στο επίσημο έγγραφο του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου, Οπτικοακουστικών ΜΕΣΩΝ και Δημιουργίας (ΕΚΚΟΜΕΔ) το οποίο αναρτήθηκε και στη Διαύγεια, το σύνολο των επιλέξιμων δαπανών για τα 150 επεισόδια της σειράς ανήλθε στο ποσό των 7.788.983,12 €.
Από αυτό το ποσό, εγκρίθηκε η επιστροφή του 40% από το ΕΚΚΟΜΕΔ. Δηλαδή η εταιρεία παραγωγής PRIMA VISIONE AΕ, θα λάβει επιχορήγηση ύψους 3.115.593,25 €.
Άγιος Έρωτας: Φινάλε για την σειρά
Η σειρά του ΑLPHA, «Άγιος Έρωτας», ολοκληρώνεται και πρόσφατα οι πρωταγωνιστές έκαναν δηλώσεις.
Δημήτρης Γκοτσόπουλος: «Ηταν δύο υπέροχες σεζόν, ο “Αγιος Ερωτας” τελείωσε, αλλά έμειναν οι άνθρωποι. Αυτές οι ωραίες στιγμές, οι συναντήσεις που είχαμε και για εμένα αυτό είναι ευλογία. Οι άνθρωποι που συναντηθήκαμε και μπροστά αλλά, κυρίως, όλα τα παιδιά πίσω από τις κάμερες. Αυτό μένει στο τέλος, μία ομάδα που παλεύει για ένα αποτέλεσμα».
Δανάη Παππά: «Τελείωσε αυτό το ταξίδι. Μου φαίνεται απίστευτο, ακόμη δεν το έχω καταλάβει. Γιατί και πέρυσι λέγαμε ότι έκλεισε η σεζόν και περιμέναμε πάλι να ξεκινήσουμε από Σεπτέμβριο. Τώρα νιώθω ακόμη ότι είμαστε διακοπές. Μου άφησε μια γλύκα, γιατί μέσα σε δύο χρόνια, με τόσο πολλές ώρες δουλειάς, δένεσαι πάρα πολύ με τον κόσμο που συνεργάζεσαι, με το συνεργείο, τα κορίτσια στην προετοιμασία, τους ηθοποιούς, είναι σαν να γινόμαστε οικογένεια».
Δημήτρης Παπανικολάου: «Ημασταν δύο χρόνια με δεκάωρα γυρίσματα και δεν μπορείς εύκολα να ηρεμήσεις. Και πολύ δύσκολα αποχωρίζεσαι τους συναδέλφους, τα συνεργεία, είναι πια πολύ δικοί σου άνθρωποι, πολύ αγαπημένοι».
Ταμίλλα Κουλίεβα: «Είχαμε συγκινηθεί τόσο πολύ στα τελευταία γυρίσματα, όταν αποχαιρετούσαμε ο ένας τον άλλον, τους χώρους, που πλέον σήμερα σε αυτήν τη συνάντηση έχουμε να θυμηθούμε μόνο τα ωραία πράγματα».

