Αθήνα Καιρός

60 χρόνια Gottex – Πάντα στην κορυφή των γυναικείων μαγιό

www.eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
60 χρόνια Gottex – Πάντα στην κορυφή των γυναικείων μαγιό

Η Gottex, το απόλυτο σύμβολο της αιώνιας θηλυκότητας, φέτος γιορτάζει τα 60ά της γενέθλια με την επετειακή συλλογή S/S 2017, που θα συζητηθεί.

Εδώ και έξι δεκαετίες η Gottex έχει γίνει παγκοσμίως γνωστή για τον άψογο σχεδιασμό και την πρωτοπορία στον τομέα της, αποτελώντας ένα από τα πιο αναγνωρισμένα brand μαγιό στον κόσμο.

Εσωτερική εικόνα άρθρου

Δεν είναι τυχαίο ότι διεθνείς προσωπικότητες, όπως η πριγκίπισσα Νταϊάνα, η βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας και η Ελίζαμπεθ Τέιλορ την είχαν ξεχωρίσει και επιλέξει στη δεκαετία του 1980.

Η επετειακή συλλογή της, S/S 2017, είναι εμπνευσμένη από πολυτελή κοσμήματα και πολύτιμους λίθους και διατίθεται σε μοναδικά και αποκλειστικά σχέδια.

Ξεχωρίζουν τα foil printed υφάσματα, το βελούδινο lycra και το laser cut μοτίβο.

Εσωτερική εικόνα άρθρου

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]