Ο Βασίλης Σπανούλης δεν έχει συμπληρώσει ακόμα χρόνο στον πάγκο της Μονακό αλλά η παρουσία του είναι ήδη έντονη. Ανακοινώθηκε στις 26 Νοεμβρίου 2024 και οδήγησε την ομάδα του σε συμμετοχή στον τελικό της Euroleague αφού απέκλεισε τον Ολυμπιακό στον ημιτελικό του Final-4 του Άμπου Ντάμπι.
Σε τρεις επισκέψεις του στην Ελλάδα ως προπονητής της Μονακό κόντρα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό μετράει τρεις νίκες. Η πιο πρόσφατη ήταν στις 29/11 στο ΣΕΦ, 92-87 επί του Ολυμπιακού. Την περασμένη σεζόν η Μονακό είχε νικήσει 80-77 τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, ενώ το ντεμπούτο του Σπανούλη στον πάγκο έγινε κόντρα στον Παναθηναϊκό.
Στις 29 Νοεμβρίου 2024 η Μονακό κέρδισε 91-88 τον Παναθηναϊκό στην έδρα του και ο Βασίλης Σπανούλης έγραφε ιστορία. Η επόμενη επίσκεψη στην Ελλάδα είναι προγραμματισμένη για τις 27 Μαρτίου 2026, στο ματς με τον Παναθηναϊκό.
















![Αυστραλία: Η συγκλονιστική διάσωση οδηγού από δημοσιογράφο μέσα από πλημμυρισμένο όχημα [Βίντεο]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2026/10/befunky-collage-1-66-300x200-jpg.webp)



