Αθήνα Καιρός

Τι συμβαίνει με τον Ρονάλντο; – Αποχώρησε από την Εθνική Πορτογαλίας

www.eleftherostypos.gr
Newsroom
3 λεπτά
Τι συμβαίνει με τον Ρονάλντο; – Αποχώρησε από την Εθνική Πορτογαλίας

Η απουσία του Κριστιάνο Ρονάλντο από την τελευταία προπόνηση της Πορτογαλίας προκαλεί νέα συζήτηση στην ομάδα, μόλις μία ημέρα πριν από την αναμέτρηση με τη Δανία για το Nations League.

Ο ίδιος προέβη σε δήλωση όπου έκανε γνωστή την απόφασή του να αποχωρήσει από την εθνική.

«Μετά τη συνέντευξη Τύπου του προπονητή της εθνικής ομάδας και έπειτα από συζήτηση με τον πρόεδρο της Πορτογαλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, αποφάσισα να αποχωρήσω από το προπονητικό κέντρο της εθνικής ομάδας.

Εν ευθέτω χρόνω, θα πω σε όλους τους Πορτογάλους την αλήθεια σχετικά με τους λόγους που με οδήγησαν στην αποχώρησή μου από την εθνική ομάδα, στην οποία έχω πάντα αφοσιωθεί.

Τώρα είναι η στιγμή να ευχηθώ καλή επιτυχία στην Πορτογαλία και σε όλους τους συμπαίκτες μου».

Αποχώρησε πριν από την προπόνηση ο Ρονάλντο

Ο Πορτογάλος σταρ βρέθηκε στο Πάρκεν, όμως αποχώρησε πριν από την έναρξη του προγράμματος και δεν προπονήθηκε με τους υπόλοιπους διεθνείς.

Στο τελευταίο παιχνίδι της Πορτογαλίας, απέναντι στη Νορβηγία, ο Ρονάλντο δεν πήρε ούτε λεπτό συμμετοχής, παραμένοντας στον πάγκο σε αγώνα της εθνικής για πρώτη φορά μετά από 18 χρόνια.

Μετά το συγκεκριμένο ματς, ο Ζόρζε Ζεσούς είχε δηλώσει ότι είχε συζητήσει με τον αρχηγό της ομάδας και πως το ζήτημα μεταξύ τους είχε λυθεί.

«Μπορώ να υπόσχομαι ό,τι θέλω. Είμαι ο προπονητής. Εγώ παίρνω τις αποφάσεις· είπα στον παίκτη ότι δεν θα ξεκινούσε βασικός. “Σε βάζω στον πάγκο. Αν σε χρειαστώ για 30 λεπτά, θα παίξεις· αν όχι, δεν θα παίξεις”.

Κανένας παίκτης δεν πρόκειται ποτέ να μου αλλάξει γνώμη. Ούτε αυτός, ούτε κανένας άλλος στον χώρο του ποδοσφαίρου. Ούτε καν ο πρόεδρος του συλλόγου. Ποτέ , μηδενικές πιθανότητες», είπε ο Ζεσούς.

Ειδήσεις Σήμερα
Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]