Αθήνα Καιρός
ΕΚΤΑΚΤΟ: Σεισμός τώρα κοντά στη Θήβα – Πού εντοπίστηκε το επίκεντρο

Κριστιάνο Ρονάλντο: «Σεισμός» στην Πορτογαλία μετά την αποχώρησή του – 500.000 followers έκαναν unfollow

www.eleftherostypos.gr
Newsroom
3 λεπτά
Κριστιάνο Ρονάλντο: «Σεισμός» στην Πορτογαλία μετά την αποχώρησή του – 500.000 followers έκαναν unfollow

Έντονες είναι οι αντιδράσεις στην Πορτογαλία μετά την αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο από την αποστολή της εθνικής ομάδας, παραμονές της αναμέτρησης με τη Δανία για το Nations League.

Η υπόθεση φαίνεται να έχει προκαλέσει αναταράξεις τόσο στο εσωτερικό της ομάδας όσο και στα social media, καθώς, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο επίσημος λογαριασμός της Εθνικής Πορτογαλίας έχασε περίπου 500.000 followers μέσα σε λίγες ώρες.

Την ίδια στιγμή, η φανέλα με το Νο 7, που έχει ταυτιστεί εδώ και χρόνια με τον Ρονάλντο, περνά –έστω και για το συγκεκριμένο παιχνίδι– στον Ραφαέλ Λεάο.

Σύμφωνα με την A Bola, ο Ραφαέλ Λεάο θα φορέσει τη φανέλα με το Νο 7 απέναντι στη Δανία στο Parken της Κοπεγχάγης.


Η επιλογή δεν μπορούσε να αποφευχθεί, καθώς οι κανονισμοί του Nations League προβλέπουν ότι οι ποδοσφαιριστές που δηλώνονται στο φύλλο αγώνα πρέπει να έχουν αριθμούς από το 1 έως το 23.

Έτσι, παρά τη συμβολική βαρύτητα που έχει αποκτήσει το «7» λόγω του Κριστιάνο Ρονάλντο, η φανέλα έπρεπε να δοθεί σε άλλον ποδοσφαιριστή.

Έχασε 500.000 followers η Πορτογαλία

Η αποχώρηση του CR7 φαίνεται πως είχε άμεσο αντίκτυπο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σύμφωνα με το B24, το επίσημο προφίλ της Εθνικής Πορτογαλίας φέρεται να έχασε περίπου μισό εκατομμύριο ακολούθους μέσα σε λίγες ώρες.

Παράλληλα, δημοσκόπηση της A Bola που επικαλείται το δημοσίευμα δείχνει ότι μεγάλο μέρος όσων συμμετείχαν αποδίδει την κύρια ευθύνη για την κατάσταση στον ίδιο τον Ρονάλντο. Συγκεκριμένα, 78,2% κατηγορεί τον επιθετικό της Αλ Νασρ, 13,7% τον ομοσπονδιακό τεχνικό Ζόρζε Ζεσούς και 8,1% τον πρόεδρο της ομοσπονδίας Πέδρο Προένσα.

Η υπόθεση Ρονάλντο δεν έχει κλείσει

Η ένταση γύρω από την Εθνική Πορτογαλίας φαίνεται πως θα έχει συνέχεια. Σύμφωνα με τη Marca, στον Κριστιάνο Ρονάλντο είχε δοθεί η διαβεβαίωση ότι θα απολαμβάνει μεγαλύτερο σεβασμό από την ομοσπονδία έως το 2027, προκειμένου να πειστεί να επιστρέψει στην εθνική ομάδα.


Την ίδια ώρα, πορτογαλικά μέσα αναφέρουν ότι ακόμη και ο πρωθυπουργός της χώρας, Λουίς Μοντενέγκρο, έχει ζητήσει συνάντηση με τον Ζόρζε Ζεσούς, προκειμένου να ενημερωθεί αναλυτικά για όσα συνέβησαν.

Η αποχώρηση του Ρονάλντο, η παραχώρηση του εμβληματικού Νο 7 στον Λεάο και η μαζική απώλεια followers δείχνουν ότι η νέα κρίση στην Εθνική Πορτογαλίας κάθε άλλο παρά έχει τελειώσει.

Ειδήσεις Σήμερα
Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]