Eξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένης Αθλητικής Βίας της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος η υπόθεση απειλών εναντίον διαιτητών, που σημειώθηκαν μετά το τέλος των ελληνικών τελικών αγώνων μπάσκετ (30-05-2025 και 01-06-2025) μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟ.
Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, ταυτοποιήθηκαν οκτώ άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για -κατά περίπτωση- απειλή και παράβαση της νομοθεσίας για τον ερασιτεχνικό και επαγγελματικό αθλητισμό.
Σύμφωνα με πληροφορίες, και οι οκτώ είναι επιφανείς φίλαθλοι με ακριβά εισιτήρια.
Μετά το πέρας των αγώνων, οι κατηγορούμενοι έκαναν σωρεία κλήσεων από άγνωστους αριθμούς σε βάρος των διαιτητών και έστειλαν απειλητικά και υβριστικά μηνύματα στους λογαριασμούς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Στο πλαίσιο αυτεπάγγελτης προανάκρισης και επισταμένων ερευνών, τακτοποιήθηκαν τα πλήρη στοιχεία των οκτώ κατηγορουμένων και πιστοποιήθηκε η εμπλοκή τους στο περιστατικό.
Το υλικό που συγκεντρώθηκε υποβλήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.
- Τροχαίο στα Τρίκαλα: Μοτοσικλετιστής συγκρούστηκε με κοπάδι από αγριογούρουνα
- Συνελήφθη διακινητής στη Λέσβο μαζί με 26 αλλοδαπούς μετά από καταδίωξη
- Φωτιά στην Κερατέα: Απομακρύνονται οι κάτοικοι από Δροσιά και Χάρβαλο – Μάχη με τις διάσπαρτες εστίες στην Κερατέα
- Μαρί Σαντάλ και Παύλος Ντε Γκρες: Μεγάλες χαρές στην οικογένεια – Ποιος παντρεύεται;




















