«Η επίθεση με γκαζάκια στο πολιτικό γραφείο του Θάνου Πλεύρη είναι μια εγκληματική ενέργεια από θρασύδειλους», δήλωσε ο Παύλος Μαρινάκης.
«Είναι εκείνοι που θέλουν να «φιμώσουν» τον Θάνο και κάθε άλλον που κάνει το «λάθος» να μη συντάσσεται με τη λογική του χάους και της βίας», συνέχισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.
Και πρόσθεσε: «Ας το καταλάβουν καλά: η Δημοκρατία δεν εκφοβίζεται και δεν πρόκειται ποτέ να λειτουργήσει με τους όρους τους. Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην Ελληνική Αστυνομία ότι θα εντοπίσει και θα συλλάβει τους δράστες το ταχύτερο δυνατό».
- Χατζηδάκης: Οι 4 προτεραιότητες κάθε υπουργείου έως τις εκλογές – Παρουσιάζονται στο Υπουργικό Συμβούλιο
- Κυριάκος Μητσοτάκης: Το μήνυμα της ανασκόπησης του Πρωθυπουργού – «Το τουρκολιβυκό μνημόνιο δεν θα διαγράψει τα δικαιώματα των νησιών μας»
- Μπούγας στον ΕΤ: Ανοιγμα «κλειστών» διαμερισμάτων με δικαστική απόφαση




















