Στο πλευρό του βρίσκονται οι δύο γιοι του, Τάσος και Χρήστος, οι οποίοι ανάρτησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στιγμιότυπα από τους πανηγυρισμούς τη στιγμή που η Σαουδική Αραβία άνοιξε το σκορ.
Ο Τάσος Δώνης βρέθηκε στο Μαϊάμι μαζί με την οικογένειά του για την πρεμιέρα της Σαουδικής Αραβίας, ενώ η σύζυγός του Ηλιάνα δημοσίευσε σχετικά στιγμιότυπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Με τον Γιώργο Δώνη στο τιμόνι της, η Σαουδική Αραβία απέσπασε «χρυσό» βαθμό από την Ουρουγουάη (1-1) στο «Miami Stadium», κάνοντας ένα σημαντικό βήμα για να βρεθεί στις «32» του τουρνουά. Οι παίκτες του Έλληνα τεχνικού «κοίταξαν στα μάτια» την Ουρουγουάη κι απέδειξαν ότι είναι μία υπολογίσιμη δύναμη σε ακόμα ένα Μουντιάλ. Κατά αυτόν τον τρόπο, τα «Πράσινα Γεράκια» βοήθησαν τον προπονητή τους να «γράψει ιστορία», καθώς έγινε ο πρώτος Έλληνας προπονητής που κατακτά βαθμό σε Παγκόσμιο Κύπελλο.
Υπενθυμίζεται πως ο Δώνης είναι ο τρίτος Έλληνας προπονητής που συμμετάσχει στη διοργάνωση ιστορικά. Πρώτος ήταν ο Αλκέτας Παναγούλιας με την Ελλάδα το 1994, ενώ δεύτερος ήταν ο Άγγελος Ποστέκογλου με την Αυστραλία το 2014.
Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Γιώργου Δώνη είναι η αναμέτρηση με την Ισπανία στις 21 Ιουνίου στην Ατλάντα.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Ειδήσεις Σήμερα
- Τραγωδία στη Σκόπελο: Αιφνίδιος θάνατος 48χρονου – Κατέρρευσε μπροστά σε περαστικούς
- Λέσβος: Συνελήφθη άνδρας για απειλητικό τηλεφώνημα σε δικηγόρους και για παράνομη οπλοκατοχή
- Φεστιβάλ Βράχων: Αποδράσεις Τέχνης στη σκιά του Υμηττού
- Η Ουκρανία χτύπησε δεξαμενόπλοιο του «σκιώδους στόλου» της Ρωσίας στη Μαύρη Θάλασσα
- Σε επιφυλακή η χώρα για φωτιές την Πέμπτη – Πρώτη φορά στο «κίτρινο» η Αττική φέτος

