Τεράστια νίκη του Ολυμπιακού με 3-0 μέσα στην έδρα του ΠΑΟΚ – Στου Ρέντη θα κριθεί ο τίτλος

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Τεράστια νίκη του Ολυμπιακού με 3-0 μέσα στην έδρα του ΠΑΟΚ – Στου Ρέντη θα κριθεί ο τίτλος

Πολύ σκληρός για να χάσει τον τίτλο χωρίς μάχη, ο Ολυμπιακός απάντησε με break στο break του ΠΑΟΚ, νίκησε τον «Δικέφαλο» στη Θεσσαλονίκη με 3-0 και την προσεχή Κυριακή (7 Μαΐου, 19:00) θα παίξει ενώπιον του κοινού του, στο κλειστό του Ρέντη, για να επιστρέψει στο θρόνο του πρωταθλητή ύστερα από δύο χρόνια.

Τα σετ (πρώτη η γηπεδούχος ομάδα): 21-25, 21-25, 26-28.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version