Champions League: Καμία αλλαγή για την Ελλάδα

eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
Champions League: Καμία αλλαγή για την Ελλάδα

Η χώρα μας, που πέρυσι ξεκίνησε τη σεζόν από την 13η θέση, έχει πέσει στην 14η. Παρά τις αλλαγές που ανακοίνωσε η UEFA για τα υψηλά πατώματα του ranking της, ο πρωταθλητής Ελλάδας θα ξεκινήσει και φέτος την προσπάθεια για είσοδο στους ομίλους από τον τρίτο προκριματικό.

Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να περάσει δύο γύρους μαζί με τα play-offs για να μπει στα group. Οπως και πέρυσι, θα πορευτεί και η 2η ομάδα της Super League, που θα εκκινήσει από τον 2ο προκριματικό γύρο.

Δύσκολο έργο θα έχουν και οι ομάδες μας που θα συμμετέχουν στο Europa League στον δρόμο προς τους ομίλους. Εκείνη που θα πάρει την πρώτη θέση στα play-offs της Super League θα ξεκινήσει από τον 2ο προκριματικό γύρο και ο 3ος, όπως ο Κυπελλούχος από τον 3ο προκριματικό.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version