Αθήνα Καιρός

ΕΟΚ: Ο Κωνσταντίνος Ασημακόπουλος, μέλος της προσωρινής διοίκησης, ζήτησε ενημέρωση επί των οικονομικών

www.eleftherostypos.gr
Newsroom
4 λεπτά
ΕΟΚ: Ο Κωνσταντίνος Ασημακόπουλος, μέλος της προσωρινής διοίκησης, ζήτησε ενημέρωση επί των οικονομικών

Το μέλος της προσωρινής διοίκησης της ΕΟΚ, Κωνσταντίνος Ασημακόπουλος, ζήτησε για δεύτερη φορά εγγράφως από την Ομοσπονδία ενημέρωση επί των οικονομικών ζητημάτων που αφορούν σε αυτή.

Οι εσωτερικές κόντρες δεν λένε να σταματήσουν στην ΕΟΚ, με τον Κωνσταντίνο Ασημακόπουλο να παρεμβαίνει την Τετάρτη 14 Απριλίου και να ζητά εκ νέου ενημέρωση επί των οικονομικών της Ομοσπονδίας. Το μέλος της προσωρινής διοίκησης (και μέλος του “Δώσε Πάσα” με τον Βαγγέλη Λιόλιο) ανέφερε σε επιστολή που προώθησε στην Ομοσπονδία πως τις τελευταίες οκτώ μέρες δεν έχει λάβει απάντηση σε ερωτήματα που έχει θέσει, ζητώντας εκ νέου να ενημερωθεί εντός των επόμενων τριών ημερών.

Αναλυτικά:

Αξιότιμοι κύριοι,

Με την με αριθμό 2009/5-4-2021 αίτηση μου, είχα αιτηθεί τα ακόλουθα:

1) Τους Αριθμούς Λογαριασμών της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης και τα ταμειακά διαθέσιμα αυτών την 1η Απριλίου 2021, ημεροχρονολογία ανάληψης καθηκόντων της προσωρινής Διοίκησης.

2) Τα ταμειακά διαθέσιμα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης την 5η Απριλίου 2021.

3) Τις συμβάσεις με εργαζομένους, εξωτερικούς συνεργάτες και λοιπά πρόσωπα.

4) Τις οικονομικές απολαβές των ανωτέρω προσώπων, καθώς και τις μηνιαίες ασφαλιστικές εισφορές που αποδίδει για έκαστο εξ υμών η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης

5) Τις οφειλές της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης και το ακριβές υπόλοιπο αυτών την 1η Απριλίου 2021, και συγκεκριμένα:

Α) Φορολογικές Υποχρεώσεις

Β) Ασφαλιστικές Υποχρεώσεις

Γ) Οφειλές από μισθώματα

Δ) Οφειλές σε πιστωτές (εισιτήρια, διαμονές, εξοπλισμό, διοργανώσεις κλπ)

Ε) Συμβάσεις leasing για χρήση αυτοκινήτων από μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και ενδεχομένως εργαζομένων.

Η παραπάνω αίτηση μου, παρότι ήδη έχουν παρέλθει 8 ημέρες δεν έχει απαντηθεί από κανέναν αρμόδιο. Στο πλαίσιο αυτό επιθυμώ να γνωρίζω πλέον των ανωτέρω και όλες τις κινήσεις λογαριασμών από 1/4/2021 μέχρι και 14/04/2021. Επίσης, επισημαίνεται εκ νέου ότι δεν υπάρχει καμία έγκριση με απόφαση Διοικητικού Συμβουλίου για κάλυψη οδοιπορικών εξόδων από 01/04/2021.

Παρακαλώ να λάβω απάντηση στο email μου εντός 3 ημερών από τους αρμόδιους επί των οικονομικών της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

Με εκτίμηση,

Κωνσταντίνος Ασημακόπουλος

Μέλος προσωρινής Διοίκησης

Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]