Συναγερμός στον Παναθηναϊκό: Τα τεστ έδειξαν τρία θετικά κρούσματα κορωνοϊού

eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
Συναγερμός στον Παναθηναϊκό: Τα τεστ έδειξαν τρία θετικά κρούσματα κορωνοϊού

Συναγερμός σήμανε στον Παναθηναϊκό αφού τρία μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος βρέθηκαν θετικά στο κορωνοϊό.

Αμέσως ενεργοποιήθηκαν τα πρωτόκολλα και οι τρεις τους μπήκαν σε καραντίνα. Όπως έγινε γνωστό, κανένας από τους τρεις δεν είναι ποδοσφαιριστής της πρώτης ομάδας.

Όλοι οι πράσινοι θα περάσουν όπως είναι φυσιολογικό από νέο έλεγχο και εάν είναι αρνητικά τα τεστ τότε δεν θα υπάρχει κανένας κίνδυνος για το ματς με τον Αστέρα για τα play off της Super League.

Ακολούθησε το eleftherostypos.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις

Ειδήσεις σήμερα

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version