Θετικός στον κορωνοϊό παίκτης της Ομόνοιας που έπαιξε με Ολυμπιακό

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Θετικός στον κορωνοϊό παίκτης της Ομόνοιας που έπαιξε με Ολυμπιακό

Σε καραντίνα μπήκε ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, ο οποίος βρέθηκε θετικός στον Covid-19 και μάλιστα είχε αγωνιστεί στο ματς της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό.

Όπως μεταδίδουν στην Κύπρο ο παίκτης, το όνομα του οποίου δεν έχει γίνει γνωστό, αγωνίστηκε στο ματς με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκης και είναι ασυμπτωματικός. Αρνητικοί οι συμπαίκτες του, ενώ ο ίδιος έχει τεθεί ήδη σε καραντίνα.

Το κρούσμα εντοπίστηκε στα τεστ που έγιναν μετά την επιστροφή της ομάδας από την Ελλάδα, βάσει πρωτοκόλλου, ενώ ήταν «καθαρός» στα τεστ πριν το ματς στο Φάληρο που πραγματοποιήθηκαν την περασμένη Κυριακή.

Σύμφωνα με το πρωτόκολλο, ο ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας θα μείνει σε καραντίνα για 14 μέρες. Κατά συνέπεια, δεν θα είναι διαθέσιμος στον επαναληπτικό κόντρα στους «ερυθρόλευκους».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version