Εδώ και ημέρες η ΑΕΚ βρισκόταν σε αναζήτηση προπονητή, ειδικά από την ημέρα που ο Δημήτρης Μελισσανίδης έθεσε μετέωρο το μέλλον του Μανόλο Χιμένεθ στην τεχνική ηγεσία της Ένωσης.
Άνθρωποι του Δικεφάλου είχαν συναντηθεί με τον Μιγκέλ Καρντόσο, του ανέλυσαν το πλάνο τους, ενώ κι ο Ίβηρας ανέλυσε το δικό του σκεπτικό. Μετά την ενημέρωση του Χιμένεθ από την ΑΕΚ ότι δεν πρόκειται να συνεχιστεί η συνεργασία των δύο πλευρών και το επίσημο τέλος της τρίτης θητείας του Ανδαλουσιάνου έμελλε να σφραγιστεί κι επίσημα η πρόσληψη του πρώην προπονητή των Ρίο Άβε, Ναντ και Θέλτα.
Η ανακοίνωση, μάλιστα, συνέπεσε την ημέρα των 47ων γενεθλίων του Μιγκέλ Καρντόσο!
https://www.facebook.com/AEK.FC.OFFICIAL/photos/a.219542978087188/2923939167647542/?type=3&theater

![Ανακοίνωσε το νέο της προπονητή η ΑΕΚ, Μιγκέλ Καρντόσο [εικόνα]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2019/05/cardoso-aek-500.jpg)



















