Θλίψη στην Ελληνική Πάλη: Πέθανε ο προπονητής Αλέξης Μαρτίδης

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Θλίψη στην Ελληνική Πάλη: Πέθανε ο προπονητής Αλέξης Μαρτίδης

Η οικογένεια της Πάλης αποχαιρέτησε σήμερα τον Αλέξη Μαρτίδη, που απεβίωσε σε ηλικία 51 ετών αφήνοντας φτωχότερο το άθλημα στην Ελλάδα.

Πατέρας 8 παιδιών, που όλα ασχολούνται με το άθλημα, είχε σημαίνουσα πορεία στο χώρο, τόσο ως αθλητής όσο και ως προπονητής. Η προπονητική καριέρα του ξεκίνησε στον Άτλαντα Καλλιθέας, ενώ ύστερα δημιούργησε το σύλλογο Αθλητιστικό Παλαιστικό Κέντρο Δήμου Φιλίππων Μέγας Αλέξανδρος, συγκεντρώνοντας περισσότερα από 200 παιδιά.

Ο Μαρτίδης ήταν ενεργός στο άθλημα ως το τέλος, ενώ την περασμένη Παρασκευή πραγματοποίησε την τελευταία προπόνησή του.

Η οικογένεια της Πάλης εκφράζει στην οικογένειά του θερμά συλλυπητήρια.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version