Πληρώνεται μέχρι το τέλος της εβδομάδας ο Μίκαελ Εσιέν

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Πληρώνεται μέχρι το τέλος της εβδομάδας ο Μίκαελ Εσιέν

Ο Παναθηναϊκός ξεπέρασε την προηγούμενη εβδομάδα τον μπελά των αφαιρέσεων με τον Γενς Βέμερ και σήμερα... έσκασε αυτός του Μίκαελ Εσιέν.

Μια περίπτωση πιο εύκολη, καθώς η πλευρά του Γκανέζου είναι πιο συνεργάσιμη με εκείνη του «τριφυλλιού».

Η ενημέρωση που υπάρχει από το «τριφύλλι» είναι πως μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα πληρωθεί ο Γκανέζος και θα επιστραφούν οι βαθμοί.

Από κει και πέρα, αύριο στο Αγρίνιο στο πλαίσιο του τελικού της Κ17 με τον Ολυμπιακό, θα έχει νέα συνάντηση ο Βασίλης Κωνσταντίνου με τον εκπρόσωπο του Χρήστου Δώνη, ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή για το νέο συμβόλαιο του νεαρού ποδοσφαιριστή.

Την Πέμπτη θα γίνει η συνάντηση με τον Λουντ αλλά οι πιθανότητες παραμονής είναι πολύ λίγες.

Πηγή: gazzetta.gr

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version