Αθήνα Καιρός

Ο Οτζίτζα σκέφτεται να φύγει λόγω των ληστειών σε ποδοσφαιριστές

www.eleftherostypos.gr
Newsroom
3 λεπτά
Ο Οτζίτζα σκέφτεται να φύγει λόγω των ληστειών σε ποδοσφαιριστές

Βελγικό δημοσίευμα αναφέρει πως ο Βάντις Οτζίτζα Οφόε είναι αναστατωμένος από τη διάρρηξη και τη ληστεία στο σπίτι του και σκέφτεται το ενδεχόμενο να φύγει από τον Ολυμπιακό.

Η διάρρηξη στο σπίτι του Βάντις Οτζίτζα Οφόε φαίνεται πως έχει θορυβήσει τον Βέλγο μέσο σε τέτοιο βαθμό, που σύμφωνα με την ιστοσελίδα Nieuwsblad τον έχει βάλει σε σκέψεις να φύγει από τον Ολυμπιακό.

«Ίσως να αλλάξει και πάλι ομάδα μετά από σχεδόν μισό χρόνο στον Ολυμπιακό. Ο 28χρονος άσος φοβάται για την ασφάλεια της οικογένειάς του μετά τη διάρρηξη που έγινε στο σπίτι του και τη ληστεία κοσμημάτων και χρημάτων. Ο ίδιος, η σύντροφός του και η πέντε μηνών κόρη του δεν ήταν στο σπίτι εκείνη τη στιγμή», αναφέρει το δημοσίευμα και συνεχίζει: «Η απώλεια περιουσίας είναι μεγάλη, αλλά το ψυχολογικό πλήγμα είναι μεγαλύτερο. Ο Οτζίτζα είναι αναστατωμένος γιατί δεν ήταν ο μοναδικός παίκτης που έγινε στόχος των ληστών και φαίνεται πως οι ξένοι παίκτες του Ολυμπιακού είναι στόχος. Η οικογένειά του αφήνει να εννοηθεί πως φοβούνται για την ασφάλειά τους και ότι η φυγή τους από την Ελλάδα είναι αναπόφευκτη, κάτι στο οποίο δεν κωφεύει ο Οτζίτζα, που θα εξετάσει τις επιλογές του. Ο Οτζίτζα είναι βασικός στον Ολυμπιακό και παίζει στο Champions League, ενώ έχει υπογράψει τριετές συμβόλαιο, αλλά η ασφάλεια της οικογένειάς του είναι αδιαπραγμάτευτη. Ο Ολυμπιακός έχει άλλους τρεις Βέλγους, αλλά για την ώρα τίποτα δεν δείχνει ότι θέλουν να ακολουθήσουν το δρόμο του Οτζίτζα».

Εσωτερική εικόνα άρθρου

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]