Τελειώνει και ο Μοντεστό από τον Ολυμπιακό

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Τελειώνει και ο Μοντεστό από τον Ολυμπιακό

Δεν αποτελεί μονάχα ο Μπέσνικ Χάσι παρελθόν από τον Ολυμπιακό, με τον Τάκη Λεμονή να έρχεται στην θέση του, αλλά και ο Φρανσουά Μοντεστό δεν θα συνεχίσει στους Πειραιώτες.

Όπως αναφέρει το ΦΩΣ των Σπορ, ο μέχρι πρότινος επικεφαλής της πρώτης ομάδας αποχώρησε από τη θέση του, πληρώνοντας κι εκείνος το μάρμαρο των αποτελεσμάτων του Ολυμπιακού και κάποιων δυσλειτουργιών στου Ρέντη.

Έπειτα από αυτήν την εξέλιξη, ο Μοντεστό, όπως είναι λογικό, δεν ταξίδεψε με την αποστολή του Ολυμπιακού για το Τορίνο ενόψει του αγώνα με την Γιουβέντους και μένει να δούμε αν και από ποιον θα καλυφθεί η θέση του.

Πάντως, ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί το τέλος από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, κάτι που αναμένεται να συμβεί ίσως και σήμερα (26/9).

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version