Στον τελικό του ακοντισμού ο Κυριαζής με 84.60μ.

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Στον τελικό του ακοντισμού ο Κυριαζής με 84.60μ.

Ο Γιάννης Κυριαζής «καθάρισε» εύκολα την πρόκριση στον τελικό του ακοντισμού κατά την 7η ημέρα των αγώνων του παγκοσμίου πρωταθλήματος στίβου στο Λονδίνο.

Ο Έλληνας αθλητής στην πρώτη βολή του έριξε το ακόντιο στα 84.60μ και έπιασε το όριο πρόκρισης για τον τελικό του Σαββάτου (22.15). Το όριο ήταν τα 83.00μ.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version