Κατέθεσε προσφυγή ο Τελάντερ

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Κατέθεσε προσφυγή ο Τελάντερ

Στα πειθαρχικά όργανα της ΕΠΟ προσέφυγε ο Ράσμους Τελάντερ κατά του Παναθηναϊκού, με αίτημα να μείνει ελεύθερος και να του επιδικαστεί ποσό 510.000 ευρώ.

Το ποσό αφορά τα χρήματα που του οφείλονται και τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, που λήγει το καλοκαίρι του 2018. Ο Δανός κεντρικός αμυντικός παραμένει, πάντως, σε συζητήσεις με τη διοίκηση της ΠΑΕ και πρόθεση του είναι διασφαλίσει τα χρήματα του για τη νέα χρονιά.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version