Στον Ιάπωνα Χιροκάζου Κόρε-Έντα για το Shoplifters ο Χρυσός Φοίνικας στο Φεστιβάλ Καννών

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Στον Ιάπωνα Χιροκάζου Κόρε-Έντα για το Shoplifters ο Χρυσός Φοίνικας στο Φεστιβάλ Καννών

Η ταινία «Shoplifters» του Ιάπωνα σκηνοθέτη Χιροκάζου Κόρε-Έντα κέρδισε τον Χρυσό Φοίνικα στο Φεστιβάλ Καννών.

Παράλληλα ο Ιταλός ηθοποιός Μαρτσέλο Φόντε έλαβε το βραβείο ανδρικής ερμηνείας για την ερμηνεία του στην ταινία «Dogman» του συμπατριώτη του Ματέρο Γκαρόνε.

Η ταινία του Αμερικανού σκηνοθέτη Σπάικ Λι «BlacKKKlansman» κέρδισε το μεγάλο βραβείο στο Φεστιβάλ.

Η ηθοποιός από το Καζακστάν Σαμάλ Εσλτζάμοβα απέσπασε το βραβείο γυναικείας ερμηνείας στο Φεστιβάλ των Καννών για τον ρόλο της στην ταινία «Ayka» του Σεργκέι Ντβορτσεβόι.

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version