Στον τόπο καταγωγής του βρέθηκε τις μέρες των γιορτών ο Αλέξης Τσίπρας μαζί με τη σύντροφό του Μπέτυ Μπαζιάνα και τα δυο τους παιδιά.
Ο κ. Τσίπρας βρέθηκε την Πέμπτη μαζί με την Όλγα Γεροβασίλη στο Αθαμάνιο της Άρτας και έκαναν βόλτα στην πλατεία του χωριού που είχε καλυφθεί από χιόνι.

Η κ. Γεροβασίλη ανέβασε τις φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter και βλέποντας τες, διαπιστώνεται πως ο Αλέξης Τσίπρας ήταν… πανέτοιμος αφού φορούσε ειδικές μπότες και χοντρό μπουφάν.

Με χοντρό μπουφάν για να προστατευθεί από το κρύο ήταν… εξοπλισμένη και η Μπέτυ Μπαζιάνα, που φόρεσε και την κουκούλα της.

Αντίθετα, η Όλγα Γεροβασίλη πιάστηκε… απροετοίμαστη, αφού δεν είχε κουκούλα το μπουφάν της και έβαλε το κασκόλ στο κεφάλι της.

Στο χιονισμένο Αθαμάνιο Άρτας pic.twitter.com/cgyVERShEf
— Όλγα Γεροβασίλη (@olgagerovasili) 3 Ιανουαρίου 2019
[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

![Ο Τσίπρας με… γούνινες μπότες κάνει βόλτα στα χιόνια με Μπαζιάνα-Γεροβασίλη [εικόνες]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2018/10/tsipras-500-2.jpg)






![Πλεύση Ελευθερίας: Viral η ένσταση σε μπακαλοτέφτερο [δείτε εικόνα]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2026/04/konstantopoulou-1-300x200-jpeg.webp)














