Αθήνα Καιρός

Λευτέρης Αυγενάκης: Δημοσίευσε το Ε9 με την πώληση του ακινήτου στο Ηράκλειο και δίνει ραντεβού με Κασσελάκη στα δικαστήρια

3 λεπτά
Λευτέρης Αυγενάκης: Δημοσίευσε το Ε9 με την πώληση του ακινήτου στο Ηράκλειο και δίνει ραντεβού με Κασσελάκη στα δικαστήρια

Νέα διάσταση στην κόντρα ανάμεσα στον Λευτέρη Αυγενάκη και τον Στέφανο Κασσελάκη με αφορμή το «πόθεν έσχες» του πρώην υπουργού.

Ο κ. Αυγενάκης σε νέα του ανάρτηση δημοσιοποίησε το Ε9, με αφορμή αναρτήσεις του Στέφανου Κασσελάκη, σχετικά με την πώληση ακινήτου στο Ηράκλειο της Κρήτης. Ο βουλευτής της ΝΔ δημοσίευσε την τροποποιητική δήλωση του Ε9, με ημερομηνία 9 Νοεμβρίου 2023 και δίνει ραντεβού με τον Στέφανο Κασσελάκη στα δικαστήρια.

Ο Λευτέρης Αυγενάκης έγραψε στα social media:

Ο κ. Κασσελάκης αποφάσισε χθες να παίξει για άλλη μια φορά το ρόλο του «influencer» αντί του πολιτικού αρχηγού. Με έναν καφέ στο χέρι πήγε μια βόλτα στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία, έστησε κάμερα, ανέβασε βίντεο στο TikTok και ισχυρίστηκε ότι «κατέθεσε» αναφορά για το πόθεν έσχες μου. Μίλησε για ποσά που κατέχω ύψους 1,2 εκατομμυρίων ευρώ, χωρίς κανένα στοιχείο.

Και φυσικά, δεν έλειψαν και τα «πρόθυμα χειροκροτήματα» από γνωστό μέσο που αναπαράγει χωρίς έλεγχο κάθε του αφήγημα, επιβεβαιώνοντας ότι το θέατρο χρειάζεται και κομπάρσους!

Η αλήθεια είναι διαφορετική και αποδεικνύεται: Σήμερα δημοσιοποιώ την Απόδειξη Υποβολής Δήλωσης Στοιχείων Ακινήτων (Ε9 – 2024), όπου φαίνεται ξεκάθαρα η πώληση ακινήτου και η διαγραφή του, όπως ακριβώς προβλέπει η φορολογική νομοθεσία. Τίποτε κρυφό, όλα νόμιμα και διαφανή. Η σύγκριση δεν αφήνει αμφιβολίες:

– Εγώ μιλάω με αποδείξεις και υπευθυνότητα.
– Εκείνος με βίντεο, παραστάσεις και «πρόθυμα χειροκροτήματα».

Η χώρα δεν χρειάζεται «TikTok politics». Χρειάζεται σοβαρή αντιπολίτευση, προτάσεις και υπευθυνότητα. Όποιος νομίζει ότι η πολιτική είναι θέατρο για likes, ας συνεχίσει το σόου του. Εγώ θα συνεχίσω να μιλώ με καθαρά στοιχεία και υπεύθυνη πολιτική στάση και συμπεριφορά. Η παραφιλολογία τελειώνει εδώ. Και κάθε φορά που κάποιοι επιλέγουν τον δρόμο του εντυπωσιασμού, κάνουν πιο φανερή τη δική τους αδυναμία. Η συνέχεια πλέον στις δικαστικές αίθουσες.

Ειδήσεις Σήμερα
Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]