Αθήνα Καιρός

Αλέξης Τσίπρας: Στη Βουλή η δικογραφία σχετικά με τις αλλαγές στους Ποινικούς Κώδικες το 2019

www.eleftherostypos.gr
Επιμέλεια
2 λεπτά
Αλέξης Τσίπρας: Στη Βουλή η δικογραφία σχετικά με τις αλλαγές στους Ποινικούς Κώδικες το 2019
Αλέξης Τσίπρας: Στη Βουλή η δικογραφία σχετικά με τις αλλαγές στους Ποινικούς Κώδικες το 2019

Διαβιβάστηκε στη Βουλή η μηνυτήρια αναφορά στην οποία είχε προχωρήσει ο Κυριάκος Βελόπουλος για την υπόθεση των αλλαγών των Ποινικών Κωδίκων.

Συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης τον περασμένο Ιούλιο είχε καταθέσει μηνυτήρια αναφορά στον Άρειο Πάγο σχετικά με τις δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη περί χρηματισμού του Αλέξη Τσίπρα με φόντο την αλλαγή των Ποινικών Κωδίκων το 2019, στο τέλος της διακυβέρνησής του.

Νωρίτερα, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ελληνικής Λύσης Κωνσταντίνος Χήτας με παρέμβασή του στην Ολομέλεια ανέφερε ότι επειδή εμείς έχουμε μόνο 11 βουλευτές ως ΚΟ και το αίτημα σύστασης προανακριτικής επιτροπής απαιτεί τουλάχιστον 30 υπογραφές «ζητάμε να συνυπογράψουν το αίτημα και τα υπόλοιπα κόμματα της αντιπολίτευσης ώστε να μπορέσει να διεξαχθεί η σχετική συζήτηση συγκρότησης προανακριτικής επιτροπής στην Ολομέλεια».

Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση πήρε τον δρόμο της Δικαιοσύνης τον περασμένο Ιούλιο, όταν ο Κυριάκος Βελόπουλος πέρασε το κατώφλι του Αρείου Πάγου, καταθέτοντας μηνυτήρια αναφορά και ζητώντας να διερευνηθούν οι καταγγελίες του Άδωνι Γεωργιάδη.

Είχε προηγηθεί η δημόσια τοποθέτηση του υπουργού Υγείας, ο οποίος, επικαλούμενος παλαιότερες αναφορές του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης Σταύρου Κοντονή, είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: «Τον καταγγέλλω δημόσια ότι πήρε λεφτά για να ψηφίσει τους Ποινικούς Κώδικες».

«Πήρε χρήματα για να ψηφίσει τους ποινικούς κώδικες»,

Μάλιστα, πρόσφατα ο υπουργός Υγείας σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο Action είχε τονίσει ότι ο πρώην πρωθυπουργός «πήρε χρήματα για να ψηφίσει τους ποινικούς κώδικες», επικαλούμενος παλαιότερες δηλώσεις του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης, Σταύρου Κοντονή.

«Ο κ. Κοντονής, υπουργός Δικαιοσύνης της κυβέρνησής του, δήλωσε ότι πήρε λεφτά για να ψηφίσει τους ποινικούς κώδικες. Αυτή είναι η μόνη λογική εξήγηση για το γεγονός ότι, ενώ είχαν προκηρυχθεί εκλογές για τις 30 Ιουνίου, μετατέθηκαν για τις 7 Ιουλίου. Αν θέλει, ας μου κάνει μήνυση. Ο πιο διεφθαρμένος πολιτικός της Μεταπολίτευσης είναι ο Τσίπρας και απλώς δεν τον κυνήγησε ο Μητσοτάκης», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ειδήσεις Σήμερα
Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]