Αθήνα Καιρός
ΕΚΤΑΚΤΟ: ΣΥΡΙΖΑ: Ανεξαρτητοποιήθηκε και η Όλγα Γεροβασίλη

Ζαχαράκη για Καλογρίτσα: Έχουμε καινούργια διαπλοκή με νέους «αγαπημένους» επιχειρηματίες

www.eleftherostypos.gr
Newsroom
3 λεπτά
Ζαχαράκη για Καλογρίτσα: Έχουμε καινούργια διαπλοκή με νέους «αγαπημένους» επιχειρηματίες

Σκληρή γλώσσα χρησιμοποίησε η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Σοφία Ζαχαράκη με αφορμή την δανειοδότηση της Τοξότης ΑΕ (συμφερόντων Καλογρίτσα) από την Attica Bank με ανύπαρκτες εξασφαλίσεις. Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ έκανε λόγο για τρίγωνο διαπλοκής που έχει στηθεί, και για καινούρια διαπλοκή με «αγαπημένους» επιχειρηματίες.

Αρχικά η κ. Ζαχαράκη ανάφερε: «Έχουμε σοβαρά στοιχεία για τη δανειοδότηση του κ. Καλογρίτσα από την τράπεζα, τη συμμετοχή του στην αδειοδότηση των καναλιών, έχουμε και την κατάτμηση των οδικών έργων – έχει πάρει τέσσερα πολύ σημαντικά κομμάτια στη Νότια Οδό – και αναρωτιέμαι πόσα παραπάνω πράγματα πρέπει να δούμε για να καταλάβουμε ότι στήνεται καινούργιο σύστημα διαπλοκής, και μάλιστα με έναν αγαπημένο της κυβέρνησης σε κανάλια, έργα, δανειοδότηση».

Στη συνέχεια σχολίασε με καυστικό τρόπο. «Έχουμε καινούργια διαπλοκή με νέους ‘’αγαπημένους’’ επιχειρηματίες. Είχαν κάνει σημαία τον αγώνα κατά της διαπλοκής, καταλαβαίνω τη δύσκολη θέση τους» πρόσθεσε το στέλεχος της ΝΔ.

«Από τη στιγμή που άνοιξε το ντοσιέ και έγκαιρα θα δούμε πώς θα εξελιχθεί η υπόθεση… Θα δούμε το σκεπτικό της τράπεζας όσον αφορά τις δανειοδοτήσεις. Το ποια είναι η πολιτική της τράπεζας θα το κρίνει η τράπεζα» δήλωσε από μεριάς του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Μάρδας.

«Οι υπογράφοντες δεν είναι στο απυρόβλητο, αν έχουν υπογράψει πράγματα που δεν έπρεπε να έχουν υπογράψει» διευκρίνισε ο πρώην υπουργός.

«Το θέμα ήρθε στη Βουλή και από τη ΝΔ και από τη ΔΗΣΥ και θα συζητηθεί σε βάθος. Δημιουργεί ένα πρόβλημα σε σχέση με τα όρια της διαπλοκής στην Ελλάδα και ποιοι είναι οι διαπλεκόμενοι… Πρέπει να μάθουμε τι συνέβη» σχολίασε στο σταθμό μας και ο βουλευτής του Ποταμιού Σπύρος Λυκούδης.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]