Ραντεβού στο συλλαλητήριο της Τρίτης έδωσαν οι αγρότες στον υπουργό

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Ραντεβού στο συλλαλητήριο της Τρίτης έδωσαν οι αγρότες στον υπουργό

Άκαρπη ήταν η συνάντηση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, Βαγγέλη Αποστόλου με εκπροσώπους της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων το μεσημέρι της Παρασκευής.

Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο αναπληρωτής υπουργός Εργασίας, Τάσος Πετρόπουλος, ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σωκράτης Φάμελλος και η υφυπουργός Οικονομικών, Κατερίνα Παπανάτσιου.

Το κυβερνητικό κλιμάκιο παραδέχτηκε πως δεν μπορεί να κανει τίποτα σε μέτρα που έχουν δημοσιονομικό χαρακτήρα τουλάχιστον όσο διαρκούν οι διαπραγματεύσεις με τους θεσμούς.

«Από τη συζήτηση δεν προέκυψε απολύτως τίποτα”, δήλωσε ο αγροτοσυνδικαλιστής Βαγγέλης Μπούτας και πρόσθεσε ακόμη: “Καλούμε τους αγρότες να μείνουν τα τρακτέρ στα μπλόκα. Να ενισχύσουμε τον αγώνα και να κλιμακώσουμε τις κινητοποιήσεις την Τρίτη στο συλλαλητήριο της Αθήνας».

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version