Κορωνοϊός: Εμβολιάστηκε στον «Ευαγγελισμό» ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης

eleftherostypos.gr
Newsroom
3 λεπτά
Κορωνοϊός: Εμβολιάστηκε στον «Ευαγγελισμό» ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης
(EUROKINISSI/ÉّÏӠʏ͔QɍǓ)

Το εμβόλιο κατά κορωνοϊού έκανε στον  «Ευαγγελισμό» ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης πρώτα θερμομετρήθηκε και έπειτα πέρασε στην αίθουσα οπού πραγματοποιούνται οι εμβολιασμοί όπου και έκανε το εμβόλιο. Νωρίτερα σήμερα εμβολιάστηκαν ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, καθώς και ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας.

Εσωτερική εικόνα άρθρουΕσωτερική εικόνα άρθρουΕσωτερική εικόνα άρθρου

Σύμφωνα με τον ίδιο προγραμματισμό θα ακολουθήσουν επιτελικά στελέχη της Γενικής Γραμματείας της Κυβέρνησης, όπως ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και αρμόδιος για το συντονισμό του κυβερνητικού έργου ‘Ακης Σκέρτσος, ο γγ του πρωθυπουργού Γρηγόρης Δημητριάδης, ο γγ Συντονισμού Θανάσης Κοντογεώργης και ο γ.γ. Νομικών και Κοινοβουλευτικών Θεμάτων Στέλιος Κούτνατζης.

Εντός των επομένων ημερών θα εμβολιαστούν, επίσης, η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εξωτερικών (Νίκος Δένδιας, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, Κωνσταντίνος Φραγκογιάννης, Κωνσταντίνος Βλάσης), η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη ( Ελευθέριος Οικονόμου, Νίκος Χαρδαλιάς και οι γενικοί γραμματείς Κωνσταντίνος Τσουβάλας, Σοφία Νικολάου, Βασίλειος Παπαγεωργίου), η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής ‘Αμυνας (Νίκος Παναγιωτόπουλος, Αλκιβιάδης Στεφανής και ο γγ Αντώνιος Οικονόμου), η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου (Νότης Μηταράκης, Γιώργος Κουμουτσάκος).

Ακόμη, στη λίστα περιλαμβάνονται όσοι δεν εμβολιάστηκαν ήδη από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας (Βασίλης Κοντοζαμάνης, Ζωή Ράπτη και οι γ.γ. και επικεφαλής φορέων Ιωάννης Κωτσιόπουλος, Παναγιώτης Πρεζεράκος, Παναγιώτης Αρκουμανέας, Θεανώ Καρποδίνη).

Τέλος, ο γγ Πληροφοριακών Συστημάτων Δημοσθένης Αναγνωστόπουλος, η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, καθώς και της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών.

Ειδήσεις 

Κορωνοϊός: Lockdown και μετά τις 7 Ιανουαρίου αλλά ανοίγει ο δρόμος για το άνοιγμα των σχολείων

Κορωνοϊός – εμβόλιο: Νοσηλεύτρια απαντά για τον «ορό στο φιαλίδιο» – «Εχετε μαύρα μεσάνυχτα»

Κορωνοϊός: Γιατί παρασκευάστηκε τόσο γρήγορα το εμβόλιο – Η ψευδής παρενέργεια στην οποία πατάνε οι αρνητές

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version