Κορωνοϊός: Παραμένει 9η ημέρα στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού ο Γιάννης Πλακιωτάκης

eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
Κορωνοϊός: Παραμένει 9η ημέρα στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού ο Γιάννης Πλακιωτάκης

Εμπύρετος συνεχίζει να είναι ο υπουργός Ναυτιλίας, Γιάννης Πλακιωτάκης, που εδώ και δύο εβδομάδες νοσηλεύεται με κορωνοϊό στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

Τις τελευταίες εννέα ημέρες έχει μεταφερθεί σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, χωρίς όμως να είναι διασωληνωμένος.

Σύμφωνα με τους γιατρούς, η κατάσταση της υγείας του Γιάννη Πλακιωτάκη είναι σταθερή αλλά με ελαφρώς αυξημένα τα λευκά αιμοσφαίρια, ενώ γίνεται προσπάθεια να σταθεροποιηθεί η οξυγόνωσή του.

Ειδήσεις

Κορωνοϊός – Ιστορική στιγμή στην Βρετανία: Μία 90χρονη η πρώτη στον κόσμο που έκανε το εμβόλιο

Lockdown μέχρι τις 7 Ιανουαρίου: Στον πάγο οι γιορτές – Η λίστα με τις απαγορεύσεις και το πιστοποιητικό εμβολιασμού

Αναδρομικά: Ποιοι παίρνουν και πόσα από τις επιστροφές στο Δημόσιο [πίνακες και παραδείγματα]

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr
Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version