ΝΔ για αλλαγές στη Δικαιοσύνη: Αντισυνταγματικοί και θεσμικά παράνομοι οι διορισμοί

eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
ΝΔ για αλλαγές στη Δικαιοσύνη: Αντισυνταγματικοί και θεσμικά παράνομοι οι διορισμοί

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση για τις αλλαγές στη Δικαιοσύνη εξαπολύει η Νέα Δημοκρατία η οποία επισημαίνει πως έχει εμπιστοσύνη στην κρίση του Προέδρου της Δημοκρατίας, εκτιμώντας ότι δε θα υπογράψει τους διορισμούς.

«Η απερχόμενη κυβέρνηση, παρά την έγκαιρη προειδοποίηση που της απηύθυνε η αντιπολίτευση, ότι δεν νομιμοποιείται να λαμβάνει καμία απόφαση πέραν των τρεχουσών υποθέσεων ενόψει των εκλογών που η ίδια προκήρυξε, προχώρησε σήμερα στον αντισυνταγματικό διορισμό νέου προέδρου και εισαγγελέα του Αρείου Πάγου», σημειώνει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ ενώ συνεχίζει λέγοντας «πρόκειται για θεσμικά πρωτοφανή απόφαση, η οποία μάλιστα εμπλέκει – κατά τρόπο απαράδεκτο – και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, καθώς εκείνος πλέον καλείται να αποφασίσει, αν θα εγκρίνει μια θεσμικά παράνομη και αντισυνταγματική ενέργεια, όπως την έχει χαρακτηρίσει σύσσωμος ο νομικός κόσμος της χώρας.

Η ΝΔ προφανώς έχει εμπιστοσύνη στην κρίση του Προέδρου της Δημοκρατίας» καταλήγει.

Διαβάστε επίσης: Η Ειρήνη Καλού και η Δήμητρα Κοκοτίνη στην ηγεσία του Αρείου Πάγου – Το «μπαλάκι» στον Παυλόπουλο για την υπογραφή

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version