Στον χιονισμένο Δομοκό βρέθηκε ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης, όπου ευχαρίστησε τους χειριστές των εκχιονιστικών μηχανημάτων για την «μάχη» που δίνουν στους δρόμους της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.
Ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας και υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων στις αυτοδιοικητικές εκλογές 2019 κατά την επίσκεψή του στον Δομοκό δήλωσε: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χειριστές των μηχανημάτων μας. Είναι η μάχη που δίνουν κάθε φορά σε ολόκληρη τη Στερεά Ελλάδα,ξεπερνώντας τους εαυτούς τους».
[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

![Ο Μπακογιάννης από το χιονισμένο Δομοκό: Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χειριστές των μηχανημάτων μας [βίντεο]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2019/01/mpakogiannis-xionia-500.png)


















