Στο γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας ο δημοσιογράφος Αργύρης Παπαστάθης

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Στο γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας ο δημοσιογράφος Αργύρης Παπαστάθης

Στο γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εντάσσεται ο δημοσιογράφος Αργύρης Παπαστάθης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του κόμματος, «θα έχει την ευθύνη των διεθνών Μέσων Ενημέρωσης και των επαφών του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας με τον ξένο Τύπο».

Ο Αργύρης Παπαστάθης έχει σπουδάσει πολιτικές επιστήμες στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και στο London School of Economics. Έχει εργαστεί μεταξύ άλλων στις εφημερίδες «Το Βήμα» (2005-2017) και «Πρώτο Θέμα» (2017-2018) και στην ιστοσελίδα «Protagon.gr».

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version