Μητσοτάκης για Ρουβίκωνα: Αυτή είναι η «κανονικότητα» του κ. Τσίπρα

eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
Μητσοτάκης για Ρουβίκωνα: Αυτή είναι η «κανονικότητα» του κ. Τσίπρα

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης σχολιάζοντας την προσπάθεια των μελών του Ρουβίκωνα να εισβάλουν στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Διαβάστε ακόμα: Ο Ρουβίκωνας επιτέθηκε στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη!

Ο κ. Μητσοτάκης σημειώνει χαρακτηριστικά σε σχόλιό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

«Ο Ρουβίκωνας για να στηρίξει τον Κουφοντίνα εισέβαλε το πρωί ακόμη και στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Λογικό είναι, με τόση προστασία που απολαμβάνει από την κυβέρνηση. Αυτή είναι η «κανονικότητα» του κ. Τσίπρα».

Διαβάστε επίσης: ΝΔ: Η Κυβέρνηση συνεχίζει τη μυστική διπλωματία για το Σκοπιανό σε βάρος των εθνικών συμφερόντων

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version