ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης έχει συνδέσει την πολιτική του με την ακατάσχετη καταστροφολογία

13/05/18 • 15:52 | UPD 13/05/18 • 15:52

«Το οξύμωρο θα ήταν ο κ. Μητσοτάκης να "δεσμεύεται" από το αναπτυξιακό σχέδιο της κυβέρνησης» επισημαίνει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζοντας όσα είπε ο πρόεδρος της ΝΔ σε συνέντευξή του. 

«Το οξύμωρο θα ήταν ο κ. Μητσοτάκης να «δεσμεύεται» από το αναπτυξιακό σχέδιο της κυβέρνησης» επισημαίνει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζοντας όσα είπε ο πρόεδρος της ΝΔ σε συνέντευξή του στο Βήμα. 

«Ένα αναπτυξιακό σχέδιο που έχει στο επίκεντρο τη δίκαιη ανάπτυξη και την αναδιανομή του πλούτου, την ενίσχυση των δικαιωμάτων των εργαζομένων και τη δημιουργία  θέσεων εργασίας με αξιοπρεπείς μισθούς. Είδαμε που οδήγησε τη χώρα το δικό του σχέδιο και ποιοι πλήρωσαν τα σπασμένα, τα κοινωνικά συντρίμμια μιας σκληρής νεοφιλελεύθερης πολιτικής που ο κ. Μητσοτάκης θέλει να επαναφέρει.

Όσον αφορά στα ζητήματα διαφθοράς, είναι προφανής για μια ακόμα φορά η αμηχανία του κ. Μητσοτάκη που με όσα λέει περί συστημικής διαφθοράς προσπαθεί να συγκαλύψει τις πολιτικές,  και όχι μόνο,  ευθύνες αυτών που την εξέθρεψαν.

Τουλάχιστον, όμως, ο κ. Μητσοτάκης έχει μάθει από τα λάθη του και πλέον, έστω και δειλά, αναγνωρίζει ότι η χώρα βγαίνει από τα μνημόνια. Δεν το λες και λίγο για έναν πολιτικό αρχηγό που έχει συνδέσει την πολιτική του με την ακατάσχετη καταστροφολογία».