Αυλωνίτου: Δεν μετάνιωσα για το όμορφη και μορφωμένη αλλά αυτά που ακούσατε ήταν λογοκριμένα

25/04/18 • 11:33 | UPD 25/04/18 • 11:33

Στον σάλο που προκλήθηκε από την δήλωσή της ότι είναι όμορφη και μορφωμένη αναφέρθηκε, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ελένη Αυλωνίτου.

Στον σάλο που προκλήθηκε από την δήλωσή της ότι είναι όμορφη και μορφωμένη αναφέρθηκε, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ελένη Αυλωνίτου.

Μιλώντας στην τηλεόραση του «Epsilon», ανέφερε ότι δεν μετάνιωσε για τη δήλωσή της, ωστόσο τόνισε ότι όσα είπε λογοκρίθηκαν.

«Αυτά που ακούσατε ήταν λογοκριμένα. Τα μετάφεραν αποσπασματικά. Είπα ότι η σάτιρα είναι σάτιρα και είναι καλοδεχούμενη. Δεν μετάνιωσα, απλώς δεν είχα δει το θέμα, δεν είχα δει το περιεχόμενο. Θέλω να σταματήσει εδώ, αποδέχομαι τη σάτιρα, πρέπει να αυτοσαρκαζόμαστε και αυτό που είπα είναι μια γενική αρχή. Επειδή έχω δεχθεί bullying, όχι μόνο εγώ ο κάθε ένας που επιτυγχάνει πράγματα στον χώρο του, δέχεται αυτό το bullying και για το γεγονός ότι είμαι γυναίκα.

Άβολα δεν νιώθω ποτέ, αλίμονο αν έχω δημόσιο λόγο και σε κάθε επίκριση ή οτιδήποτε νιώθω άβολα. Δεν έχω τέτοιο πρόβλημα και αυτοσαρκάζομαι και επιβεβαίωση έχω για τον εαυτό μου, αλλά από εκεί και πέρα αναφέρθηκα σε κάτι γενικό, δεν αναφέρθηκα σε κάτι προσωπικό. Ο καθένας μπορεί να κρίνει τι έχω και τι δεν έχω, το οποίο αφορά όλες τις γυναίκες που έχουν κάποια προσόντα και θέλουν να προχωρήσουν, αλλά δεν έχει σχέση με τη σάτιρα. Πιέστηκα να απαντήσω σε κάτι που δεν είχα δει και λογοκρίθηκα.

Διαβάστε επίσης: Αυλωνίτου: Δεν μπορεί να δεχθεί μία ωραία, πολύ μορφωμένη γυναίκα με πολιτικό λόγο

Αυτά που ακούσατε ήταν λογοκριμένα. Στην αρχή, στη μέση και στο τέλος της συζήτησης είπα ότι η σάτιρα είναι σάτιρα και είναι καλοδεχούμενη. Αυτό για κάποιο λόγο αποκόπηκε. Θέλανε να αποκρύψουν την πρώτη μου αντίδραση.

Υπάρχει πολιτικός που δεν αποδέχεται τη σάτιρα; Ο κ. Λαζόπουλος είναι αριστοφανικός και είναι αποδεκτός και αγαπητός. Ο τρόπος που λογοκρίθηκαν αυτά που είπα, το συνηθίζουν οι δημοσιογράφοι είναι άσχημο και απαράδεκτο. Τόνισα ότι η σάτιρα είναι καλοδεχούμενη», συμπλήρωσε.