Αθήνα Καιρός
ΕΚΤΑΚΤΟ: Συναγερμός στο κέντρο της Αθήνας για ύποπτο αντικείμενο – Πού έχει διακοπεί η κυκλοφορία

Γεωργιάδης: Οι εκλογές μπορούν να γίνουν ανά πάσα στιγμή

www.eleftherostypos.gr
Newsroom
3 λεπτά
Γεωργιάδης: Οι εκλογές μπορούν να γίνουν ανά πάσα στιγμή

«Οι εκλογές μπορούν να γίνουν ανά πάσα στιγμή», δήλωσε σήμερα αργά το απόγευμα από τα Τρίκαλα, ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. και βουλευτής Β΄ Αθηνών, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στο νομό Τρικάλων.

Κατά τον κ. Γεωργιάδη, οι εκλογές «εξαρτώνται καταρχάς από τις διαπραγματεύσεις με τους Ευρωπαίους. Εάν, όπως φαίνεται, η παραμονή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στο πρόγραμμα είναι γεγονός, αυτό μπορεί να σημαίνει ότι τα μέτρα θα πρέπει να εφαρμοστούν έναν χρόνο νωρίτερα, αυτό σημαίνει ότι ο κ. Τσίπρας θα φύγει σίγουρα τρέχοντας από την εξουσία, για να μην αντιμετωπίσει τα μέτρα που έχει ήδη ψηφίσει».

Ο κ. Γεωργιάδης εκτίμησε επίσης, πως ο Αλέξης Τσίπρας σίγουρα θέλει να εξαντλήσει τη θητεία του, αλλά «απ’ την άλλη ξέρει ότι μπροστά του έχει μέτρα που βλάπτουν πάρα πολύ. Τις εκλογές δύσκολα μπορεί να τις κάνει, γιατί χάνει σε όλες τις δημοσκοπήσεις με πολύ μεγάλη διαφορά, άρα το πολιτικό περιβάλλον είναι ασταθές. Εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμοι, για να κάνουμε τη δουλειά μας».

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, συμμετείχε σε σύσκεψη στα γραφεία της ΝΟΔΕ Τρικάλων με τον αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, τους τέσσερις δημάρχους του νομού, τον βουλευτή του κόμματος και τους πολιτευτές της ΝΔ, όπως και με τοπικούς φορείς, όπου άκουσε τις προτάσεις τους. Σε αυτή τη σύσκεψη, ο κ. Γεωργιάδης επισήμανε πως “αγαπημένοι, ενωμένοι πάμε μπροστά για το καλό της χώρας” και υπογράμμισε πως “η κυβέρνηση πράγματι πρέπει να φύγει. Πρέπει να φύγει γιατί κάνει ζημιά στην Ελλάδα. Η κάθε μέρα που περνά, κάνει ζημιά στην Ελλάδα». Επίσης αναφερόμενος στα ελληνοτουρκικά, ανέφερε πως “άλλα λέει ο υπουργός ‘Αμυνας και άλλα ο πρωθυπουργός, αποδεικνύοντας τον μέγιστο βαθμό της ανευθυνότητάς τους”.

«Θα φτιάξουμε δικό μας αναπτυξιακό σχέδιο, όχι για την τρόικα, όχι για τους ξένους – για μας και τα παιδιά μας, για να τρέξει η οικονομία μας και να φέρουμε τα παιδιά πίσω που έχουν φύγει στο εξωτερικό» κατέληξε ο κ. Γεωργιάδης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]