Θεσμικό όχι από Μητσοτάκη σε ενημέρωση από τον Κοτζιά

eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
Θεσμικό όχι από Μητσοτάκη σε ενημέρωση από τον Κοτζιά

Θετικός σε ενημέρωση για τα εθνικά θέματα από τον πρωθυπουργό, αλλά όχι από τον υπουργό Εξωτερικών εμφανίζεται ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.

Οπως σημειώνουν πηγές της ΝΔ σε σχέση με την ενημέρωση που ζήτησε να κάνει ο κ. Κοτζιάς στον κ. Μητσοτάκη αναφέρουν ότι η απάντηση του κ. Κουμουτσάκου είναι πως ο πρόεδρος της ΝΔ δεν έχει καμία αντίρρηση να ενημερωθεί απευθείας από τον πρωθυπουργό για οποιοδήποτε εθνικό θέμα.

Ως εκ τούτου -προσθέτουν- ο κ. Κουμουτσάκος θα συναντηθεί με τον κ. Κοτζιά την επόμενη εβδομάδα και ο υπουργός Εξωτερικών θα ενημερώσει δια αυτής της οδού την αξιωματική αντιπολίτευση.

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version