Συνάντηση Τσίπρα-Μοσκοβισί στο Μέγαρο Μαξίμου

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Συνάντηση Τσίπρα-Μοσκοβισί στο Μέγαρο Μαξίμου

Στην Αθήνα βρίσκεται ο Επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων της Ε.Ε., Πιέρ Μοσκοβισί ο οποίος αυτή την ώρα συναντάται με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου.

Μετά τη συνάντησή του με τον κ. Τσίπρα, ο κ. Μοσκοβισί θα έχει γεύμα εργασίας, στο οποίο θα συμμετέχουν ο υπουργός Οικονομίας, Γιώργος Σταθάκης, ο υπουργός Εργασίας, Γιώργος Κατρούγκαλος, ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Χουλιαράκης.

Στις 15.15 το μεσημέρι, οι κ. Μοσκοβισί και Τσακαλώτος θα παραχωρήσουν κοινή συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της Αντιπροσωπείας της Ε.Ε. στην Aθήνα.

Το πρόγραμμα του Επιτρόπου θα ολοκληρωθεί με ομιλία που θα απευθύνει στη Βουλή των Ελλήνων – και συγκεκριμένα στην Ολομέλεια των κοινοβουλευτικών Επιτροπών Οικονομικών Υποθέσεων, Παραγωγής και Εμπορίου και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version