ΥΠΕΘΑ: Παραληρηματικοί οι ισχυρισμοί ΝΔ-ΠΑΣΟΚ για ελληνικά όπλα στον ISIS

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
ΥΠΕΘΑ: Παραληρηματικοί οι ισχυρισμοί ΝΔ-ΠΑΣΟΚ για ελληνικά όπλα στον ISIS

Επίθεση στη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ, με αφορμή την υπόθεση με τη Σαουδική Αραβία, εξαπέλυσε το υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Το υπουργείο, στην ανακοίνωσή του, αναφέρει: «Επαναλαμβάνουμε για τελευταία φορά. Πρόκειται για διακρατική συμφωνία που αφορά 300.000 βλήματα».

«Από εκεί και πέρα, όλοι αυτοί οι αναπόδεικτοι, ανεύθυνοι, παραληρηματικοί ισχυρισμοί της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ, καθ’ υπόδειξη συγκεκριμένων εκδοτικών συμφερόντων, με αναφορές ακόμη και στον ISIS, θέτουν σε κίνδυνο την ίδια τη χώρα» καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version