Αθήνα Καιρός

Κουτσούμπας: Ο Τσίπρας έχει πει πολλά ψέματα

www.eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
Κουτσούμπας: Ο Τσίπρας έχει πει πολλά ψέματα

Η αξιολόγηση μπορεί να έκλεισε για το κουαρτέτο και την ελληνική κυβέρνηση, αλλά άνοιξαν τα μεγάλα προβλήματα για τον ελληνικό λαό: τα μέτρα που ψηφίστηκαν ως προαπαιτούμενα για την αξιολόγηση ματώνουν τον λαό, που βάζει κάθε μέρα το χέρι στην τσέπη εξαιτίας της φορολογίας, ψηφίστηκε ο ασφαλιστικός νόμος και έρχονται κι άλλα προαπαιτούμενα, τόνισε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, σε συνέντευξη του στην τηλεοπτική εκπομπή «Στον Ενικό».

Πρόσθεσε ότι εν ονόματι κάποιας ανάπτυξης «που θα έλθει, όπως λέει ο πρωθυπουργός», η κυβέρνηση προχωρά στην λήψη σωρείας αντιλαϊκών μέτρων.

Ο κ. Κουτσούμπας συνέχισε λέγοντας ότι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έχει πει πολλά ψέματα, με μεγαλύτερο το ότι είναι δυνατόν να ληφθούν μέτρα υπέρ του λαού στο πλαίσιο αυτού του συστήματος και της ΕΕ.

«Γέμισε τον λαό με ψεύτικες ελπίδες» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κουτσούμπας.

Εκλογικός νόμος με ορισμό πλαφόν, ενδεχόμενη διατήρηση μπόνους εδρών και κατάτμηση περιφερειών δεν συνιστά απλή και άδολη αναλογική, ανέφερε ακόμη ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Ερωτηθείς για τον αναπτυξιακό νόμο, είπε πως αυτός προβλέπει φοροαπαλλαγές και επιδοτήσεις μόνο για τις μεγάλες επιχειρήσεις, επισήμανε ότι οι όποιες θέσεις εργασίας δημιουργηθούν θα βασίζονται στην στυγνή εκμετάλλευση της εργατικής τάξης, ενώ υπογράμμισε επίσης ότι οι μικροί αυτοαπασχολούμενοι επιχειρηματίες θα ξεκληριστούν γρηγορότερα.

Θέμα Τσάμηδων και «Τσαμουριάς» δεν υπάρχει, μιλάμε για συνεργάτες των ναζί, υπογράμμισε εξάλλου ερωτηθείς σχετικά ο κ. Κουτσούμπας.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Tags:
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]