Πυρ και μανία κατά του Γιάνη Βαρουφάκη εμφανίστηκε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Αυλωνίτου. Μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΪ ήταν πραγματικός χείμαρρος.
Αναφερόμενη στον κ. Βαρουφάκη είπε: Επίτηδες βάλατε την Α. Βουγιουκλάκη (αναφέρεται σε απόσπασμα και τραγούδι που ακούστηκε κατά την εισαγωγή), γιατί έχω πει ότι ο κ. Βαρουφάκης «Βουγιουκλακίζει». Το έχω πει. Έχετε δει την υπολοχαγό Νατάσα; Αυτό το πάθος, την υπερβολή. Είχα ρίξει δάκρυ κορόμηλο τότε. Να το κάνει γυναίκα είναι εντάξει αλλά να το κάνει ένας άντρας είναι.
«Έχετε δει απατημένο σύζυγο; Έτσι δρα ο άνθρωπος. Ο κ. Τσίπρας είναι ένας ευγενής άνθρωπος, τον άκουσε, μας εξήγησε ο κ. Βαρουφάκης και αφού τον άκουσε και τις προτάσεις του είπε “Ευχαριστώ δεν θα πάρω” (…) και όχι μόνο αυτό αλλά τον “έστειλε” κιόλας» είπε και πρόσθεσε: «Και τώρα είναι ως απατημένος σύζυγος που κάνει ό,τι μπορεί… Πάντως στο Γουδή ο κ. Τσίπρας θα πάει όταν εγκαινιάσει το μετρό».

![Αυλωνίτου για Βαρουφάκη: Κάνει σαν απατημένος σύζυγος! [βίντεο]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2016/05/avlonitou_1.jpg)


















![Επίδομα θέρμανσης: Ποιοι και πότε θα λάβουν τα χρήματα [αναλυτικοί πίνακες]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2021/11/epidoma-thermansis.jpg)
