Γεννηματά: Οι εταίροι μας πρέπει να δεσμευτούν για ελάφρυνση του χρέους

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Γεννηματά: Οι εταίροι μας πρέπει να δεσμευτούν για ελάφρυνση του χρέους

Για τη στήριξή τους απέναντι στον ελληνικό λαό ευχαρίστησε για άλλη μια φορά η Φώφη Γεννηματά τους Ευρωπαίους Σοσιαλιστές, προσερχόμενη στην προπαρασκευαστική σύνοδο του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος (PES).

Στη δήλωσή της, η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ υπενθύμισε ταυτόχρονα «την ανάγκη και τη δέσμευση των εταίρων μας για απομείωση του χρέους, που προκύπτει εξάλλου και από την πρόσφατη έκθεση της Κομισιόν που ζητά πρόσθετα μέτρα για την ελάφρυνση του ελληνικού χρέους».

Η κ. Γεννηματά προϊδέασε ότι στη συνεδρίαση θα καταθέσει σειρά από προτάσεις «για την ασφάλεια, την κοινή αμυντική πολιτική, για το πώς μπορούμε να διασφαλίσουμε τους νέους ανθρώπους και συνέργιες μεταξύ των ευρωπαϊκών νεολαιών, ζητήματα εξαιρετικά σημαντικά για τις δημοκρατικές κοινωνίες, που πρέπει να βρουν μια νέα ισορροπία ανάμεσα στην ελευθερία και την ασφάλεια»

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version