Το «Παλιό ΠΑΣΟΚ-Το Ορθόδοξο» κέρδισε έδρα στις φοιτητικές εκλογές

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Το «Παλιό ΠΑΣΟΚ-Το Ορθόδοξο» κέρδισε έδρα στις φοιτητικές εκλογές

Αφού λοιπό κατέκτησε το Facebook ξεπερνώντας σε like την σελίδα του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, το «Παλιό ΠΑΣΟΚ-Το ορθόδοξο» σημείωσε άλλη μια επιτυχία, κερδίζοντας έδρα στις φοιτητικές εκλογές!

Να υπενθυμίσουμε πως η παράταξη που κατέβασε λεγόταν ΧΑ.Ο.Σ, και είχε ψηφοδέλτιο στη σχολή Πολιτικών Μηχανικών στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης με τέσσερις μόλις υποψηφίους.

Παρ’ όλα αυτά φαίνεται πως είναι και άλλοι συνάνθρωποί μας που αναπολούν τις… εποχές ΠΑΣΟΚ, γι αυτό και κατάφερε να κερδίσει μια έδρα στο Διοικητικό Συμβούλιο.

Όπως σημείωσαν και οι ίδοι εξάλλου για την επιτυχία:

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version