«Μαμά δεν μπορώ!» – 3χρονη κόρη Ελληνίδας δημοσιογράφου μπούκαρε σε live συνέντευξη [βίντεο]

eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
«Μαμά δεν μπορώ!» – 3χρονη κόρη Ελληνίδας δημοσιογράφου μπούκαρε σε live συνέντευξη [βίντεο]

Viral είχε γίνει το βίντεο όπου η μικρή κόρη ενός καθηγητή «έκανε έφοδο» σε live συνέντευξη στο BBC και η μαμά της έτρεχε να την μαζέψει.

Τη δόξα όμως της κορούλας του καθηγητή φαίνεται πως ζήλεψε και μια συνομήλικη της Ελληνίδα, η οποία παρενέβη κατά τη διάρκεια ζωντανής ανταπόκρισης της δημοσιογράφου μαμά της στην deutsche welle, με τον πιο χαριτωμένο τρόπο.

Με ένα άκρως παραπονιάρικο «Μαμά δεν μπορώ», η μικρούλα κατάφερε να πείσει τη μητέρα της, Σελάνα Βροντή, να την πάρει αγκαλιά ώστε να βγει κι εκείνη στο γυαλί και – γιατί όχι – να γίνει viral.

«Η Αθηνά είναι τριών ετών. Θέλει να βγει στην τηλεόραση … και τα κατάφερε την ώρα που η μαμά της έδινε ρεπορτάζ για την documenta στην deutsche welle» έγραψε το κανάλι στο Τwitter ανεβάζοντας το βίντεο.

https://www.youtube.com/watch?v=yNVd8X4A3XQ

«Η πρώτη μου ανταπόκριση στη Deutsche Welle ήταν επεισοδιακή» έγραψε στο Facebook η Σελάνα Βροντή. «Μόνο που εγώ δεν έχω άντρα να τρέχει να μαζεύει τα παιδιά…».

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version