Άσαντ: Ανόητη και ανεύθυνη η επίθεση των ΗΠΑ στην Συρία

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Άσαντ: Ανόητη και ανεύθυνη η επίθεση των ΗΠΑ στην Συρία

Η συριακή προεδρία ανακοίνωσε πως η πυραυλική επίθεση των ΗΠΑ εναντίον αεροπορικής βάσης του συριακού στρατού στη Χομς έχει αυξήσει την αποφασιστικότητα της Συρίας να νικήσει τις οργανώσεις των ανταρτών ενώ παράλληλα υποσχέθηκε ότι θα εντείνει τον ρυθμό των επιχειρήσεων εναντίον τους.

«Η επίθεση αυτή έχει αυξήσει την αποφασιστικότητα της Συρίας να πλήξει αυτούς τους τρομοκράτες πράκτορες, να συνεχίσει να τους συντρίβει και να αυξήσει τον ρυθμό δράσης προς αυτό τον σκοπό οπουδήποτε κι αν βρίσκονται», ανέφερε ανακοίνωση της προεδρίας.

Στην ανακοίνωση χαρακτηρίζεται η επίθεση των ΗΠΑ απερίσκεπτη και ανεύθυνη και αναφέρεται πως δείχνει ότι η Ουάσινγκτον «συντάχθηκε αφελώς με μια ψεύτικη εκστρατεία προπαγάνδας» – μια αναφορά στις κατηγορίες σύμφωνα με τις οποίες η συριακή κυβέρνηση εξαπέλυσε αυτή την εβδομάδα επίθεση με χημικά όπλα.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version