Αθήνα Καιρός

«Βουτιά» στα ασιατικά χρηματιστήρια υπό το φόβο της ύφεσης

2 λεπτά
«Βουτιά» στα ασιατικά χρηματιστήρια υπό το φόβο της ύφεσης

Τα χρηματιστήρια στο Τόκιο, τη Σεούλ και την Ταϊβάν σημειώνουν μεγάλη πτώση στις απογευματινές συναλλαγές, καθώς τα δυσμενή στοιχεία για την απασχόληση στις Ηνωμένες Πολιτείες τροφοδοτούν τους φόβους για ύφεση και φενάρουν τις παγκόσμιες χρηματοοικονομικές αγορές.

Στην Ιαπωνία, ο δείκτης αναφοράς Nikkei 225 σημείωσε πτώση 10,01% στις 32.314,40 μονάδες και ο ευρύτερος δείκτης Topix έχασε 10,49% στις 2.271,33 μονάδες, ενώ στην Ταϊβάν ο δείκτης Taiex σημείωνε γύρω στις 13:19 (τοπική ώρα, 08:19 ώρα Ελλάδας) πτώση κατά 8,43% στις 19.813,83 μονάδες καθώς η γιγάντια εταιρεία μικροεπεξεργαστών TSMC έχανε 9,52%, ενώ ο KOSPI στη Σεούλ κατέγραφε πτώση 8,09% στις 2.459,81 μονάδες, με τις συναλλαγές να διακόπτονται από το αυτόματο σύστημα του χρηματιστηρίου για να περιοριστεί η αστάθεια.

Ειδήσεις Σήμερα
Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]