Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΣΗΕΑ μετά τη σοκαριστική «επίθεση» του Αλέξη Κούγια νωρίτερα εναντίον του Γιώργου Λιάγκα και τους απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς που χρησιμοποίησε για τον παρουσιαστή του ΑΝΤ1.
Η ανακοίνωση
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ για μια ακόμη φορά αποδοκιμάζει τους αήθεις, απαξιωτικούς και απαράδεκτους χαρακτηρισμούς του κ. Αλέξη Κούγια, που αυτή τη φορά στρέφονται κατά του συναδέλφου Γιώργου Λιάγκα.
Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ δηλώνει ότι συμπαρίσταται στον συνάδελφο στην οποιαδήποτε νομική ενέργεια επιλέξει για την προάσπιση των δικαιωμάτων του, κατά του κ. Κούγια.
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
- «Ζωγράφισε» με επική ανάρτηση στο Tik Tok για το Final 4 ο Μητσοτάκης – «Γατάκια, εγώ γκαντέμης;» [βίντεο]
- Μαρία Αντωνά: Το πρώτο Πάσχα μετά τον χωρισμό της με τον Σοϊλέδη στο Ντουμπάϊ – Η γνωριμία με τον Νεϊμάρ και η συνομιλία τους
- Eurovision 2024: Οι εκπρόσωποι της Ουκρανίας συγκεντρώνουν χρήματα για να ξαναχτίσουν ένα δημοτικό σχολείο




















